2015年6月大学英语四六级语法考前复习5

2015-02-03 13:45:00   来源:新东方网整理   点击:

1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

A. oral B. platform C. rude D. shield

2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

A. departure B. donkey C. destination D. discount

4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

A. gap B. break C. globe D. equality

5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

A. focus B. object C. preserve D. fix

8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

A. double B. joint C. orginate D. diverse

10. He has a bad impression of his _______ in the office.

A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

 

(责任编辑:田学江)

分享到:

上一篇:如何征服大学英语四六级段落翻译?
下一篇:大学英语四六级听力4大保分答题技巧

热门推荐