2015年6月大学英语四六级语法考前复习8

2015-02-03 13:44:52   来源:新东方网整理   点击:

1.You are very _______ to take the trouble to help me. I can not thank you enough.

A. whisper B. vital C. thoughtful D. considerable

2.What’s your favorite kind of music? Do you like _______ music.

A. domestic B. classical C. existence D. feature

3.This nation is noted for its economic _______.

A. uniform B. stability C. gulf D. democratic

4.He wants to _______ his appointment from Monday to Wednesday.

A. transfer B. decay C. advance D. postpone

5.This is what I could do. There is no other _______ for me.

A. sleeve B. residence C. burden D. alternative

6.Our teacher always sees the _______ side of everything.

A. spot B. negative C. efficient D. robot

7.If you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.

A. receiver B. speaker C. microphone D. hook

8.The service in this restaurant is not good. Even the _______ is very dirty.

A. milk B. salad C. soup D. menu

9.I am _______ enough to make up my own mind. You do not need to teach me.

A. young B. mature C. numerical D. guarantee

10.I’m _______ you’ve made the right choice.

A. bond B. confident C. double D. gravity

1.C 2.B 3.B 4.D 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B

(责任编辑:田学江)

分享到:

上一篇:名师指导:从阅卷方面看四六级写作高分技巧
下一篇:2015年6月大学英语四六级语法考前复习3

热门推荐